09:28

Sitter på skolan & känner mig allmänt lat! :) Katarina är borta på nån utbildning så vi ska jobba själva & jag & Caisa är klara så vi sitter vid datorn & tar det lugnt :D

Varje onsdag har vi tjejer i klassen en temadag, vi har alltså på oss samma typer av kläder. Förra veckan var det jeans & något vit som gällde & i dag kör vi på solglasögon :) Bilder på detta kommer senare ;)

Nu ska vi vara duktiga & plugga nått annat!
kramar

16:36

Efter en underbar helg utan datorn är jag tillbaka för en fullspäckad vecka! :)
Det är fortfarande inga prov, men nästa vecka står det två stycken på schemat! Så det är lika bra att försöka göra bort andra läxor i veckan :)

I kväll blir det tantgympa & lite plugg, tror på samhälls & kanske nå tyska glosor. Men man vet aldrig vad jag hittar på ;)

Inget & absolut inget slår Caisa i dag! Hon skulle säga till hennes lillebror att komma till oss där vi satt & gjorde lite trafik. Hon sa: "Tjockis, kom hit!" Det roliga var att en lärare just gick förbi, vände sig om & sa "är det mig du menar?" "nej", svara Caisa, "jag menade min lillebror". Men han hade hunnit gå så när läraren vände sig om var korridoren tom! men som tur var tog läraren som det misstag det var. Men jag & Caisa skrattade så att tårarna sprutade :)

Ha en underbar kväll!
kramar

19:21

Mätt i magen igen så sitter jag här & skriver mitt tredje inlägg för dagen! Ibland blir det bara såhär för mig, jag bloggar hur mycket som helst ena dan & nästa dag blir det ingen inlägg alls, men det får ni leva med :)


Jag & Caisa har fått för oss att man måste måla på tavlan, minst en gång per dag ;)


Vårt första verk :)


Älskar texten längst ner :)<3

Nu ska jag packa ihop lite inför i morgon, ska till skogen & tänkte ha med mig kamerna så att ni får se lite bilder sen :) Just nu funderar jag bara ut HUR jag ska få med den, klurigt... :)

Ha en underbar fredagskväll!

kramar

12:51

Shit vad jag är stolt över mig & Caisa! :D Vi hade ju som sagt tänkt springa ringleden runt, ca 9 km, efter idrotten. Men när våran gympalärare hörde det tyckte han att vi kunde göra det under själva idrotten. Snacka om att vi gjorde det, 52 minuter senare var vi tillbaka, trötta med jävligt nöjda :D

Nu är jag hemma igen & det blir lite städning innan jag lägger mig framför tv:n & där jlär jag ligga hela kvällen & bara ta det lugnt :)

kramar

07:31

God morgon alla kära läsare!

Det är fredagmorgon vilket innebär två lektioner & sen helg :D underbart, speciellt eftersom att jag jobbade förra helgen, så jag ser verkligen fram emot lite ledighet :)
Det blir geografi & sen idrott. Efter idrotten blir det järnet till lunchen för att få i sig nå mat & sen far jag & Caisa ut & joggar. Hur långt det blir beror på vädret & vad vi har gjort på idrotten :) Sen raka spåret hem & städa sen är det verkligen helg! :)

Nu måste jag äta frukost så att jag hinner till skolan :p
Dagens stora fråga är om jag ska gå eller cykla, det är ju lite smidigare att gå när det är sånt här väder (regn/moln/sol) fast det går ju fortare att cykla....
Vi får se hur jag gör :) Ha en superbra fredag!

kramar

21:18

Det är lika bra jag säger det med en gång, jag suger verkligen på att blogga! Jag uppdaterar verkligen inte ofta. Men det kanske blir ändring på det nu, vem vet. Plötsligt händer det :) Ska försöka uppdatera oftare men kanske skriva lite oftare, vad säger ni om det? :)

Nu ska jag vara duktigt & gå & lägga mig så att jag orkar med morgondagen. Då ska jag & Caisa vara hurtiga & springa efter gympan (y)

Kramar

17:59

Sitter & läser en massa inlägg på fanformittliv.com när jag egentligen borde plugga tyska, bra där Amanda!
Men jag är i alla fall klar med svenskan, vilket känns skönt :)

Snart bär det av på bio med AC, vi ska se i himmlen finns inga känslor. Tror faktiskt att den är bra :) Hinner inte skriva så mycket mer, är inte så snabb, har fastnat på en viss sida :p
Ska vara hos AC om 5 minuter så det är nog bäst att jag sätter fart!

Ha det bra :)
kramar

Jag erkänner!

Ni som läste min förra blogg vet att jag är helt galen i tävlingar! & nu har jag hittat tänlingen med stor T :) Man kan vinna hela boxen med Vampire Diaries säsong 1 :D Helt galet! Hur kul skulle inte det vara på en skala?!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)



10:16

God morgon!

Har varit vaken sen halv 8, fast jag vaknade halv 7 första gången men lyckade somna om! :) Så nu sitter jag här vid datorn & har just slaktat en glosbok :D Det kan vara riktigt kul att slakta böcker man har fått från skolan ;) Fats nu ska jag ju använda det till ordkort så där tog det roliga slut....

I dag skiner solen & det är inte lika kallt som tidigare. Blir att vara med AC i dag & i morgon bär det av till skogen :) Måste ju passa på eftersom jag jobbar nästa helg :)

Ska plugga trafik & tyska i helgen hade jag tänkt. & sen hade det varit bra att göra klart engelskan & svenska & kanske geografin också! haha, men vi ska inte ta allt i helgen :) Bara det jag hinner.

Bjuder på lite bilder som jag tog igår när jag egentligen skulle städa toan ;)

Världens sötaste kruka alltså :)


En kär gammal vän som jag kom på att jag faktiskt har, kanske ska börja använda den igen?


Min bästa vän, i alla fall när jag städar ;)

Ha en underbar lördag!
kramar

16:24

Nu är det helg! Jag överlevde även denna vecka, trots en hel dag ute i skogen med favoritläraren! Men det är klart, är man ute med SP2EK så kan ju inget bli fel :)

Efter skolan blev det en sväng på samhället för mig & AC, vi shoppade lite elr jag iaf ;) Sen gick vi & fixade på greya, mums! Sen har jag även städat mitt rum, tagit lite kort med min älskade kamera, det var ett tag sen nu så jag skulle tro att det blir att ta mer kort i kväll, så bilder kommer under helgen :)

Måste se till att plugga trafik i helgen också, det kommer bli helgnöjet ett tag framöver nu....

Har ju ingen profilbild, så här får ni en bild på mig :)

I kväll blir det makaronipizza till middag, ingen favorit men man kan inte bara äta det man gillar hela tiden!
Nu måste jag diska, skriver mer sen :)

kramar

20:37

Nu sitter jag vid min älskade dator igen & försöker hitta rätt saker till ekonomiläxan. Det går ganska bra, faktiskt :) Nu ska jag bara få ner det så det ser bra ut på pappret, det lär ju ta ett tag....

Pratar med AC i telefon samtidigt, det går inte så bra att skriva, läsa & prata samtidigt. Men jag är ju superkvinnan, så jag klarar ju allt :)

Nu måste jag fortsätta om jag ska bli klar någon gång, det lär jag ju ändå aldrig bli, men ändå!

kramar

14:28

Jag vet, det var ett tag sen! Men jag har haft annat för mig:) Sitter just nu på skolan i datasalen. Vi har haft ganska mycket hålor i dag, men vi har faktiskt varit duktiga & gjort bort lite skolarbete! Tummen upp för oss.

Jag tror inte att det har hänt så mycket mer faktiskt, lassokastningen gick inte så där jättebra, missade på andra vilket är helt misslyckat! Nu orkar jag inte skriva mer, mellanslaget funkar typ inte :@

Kramar

RSS 2.0