hejhej

Tänkte bara säga att jag lever! Det är mkt i skolan nu så bloggen får vila!
Ha det bra :)

30 DAGAR KVAR! :D

I dag är det en dag som aldrig tycks ta slut. Skolan var hur seg som helst & jag trodde aldrig att jag skulle ta mig därifrån. Men nu har jag då tagit mig hem & hunnit vila i snart en timme, så nu börjar jag med plugget! Har som sagt hur mycket som helst i skolan i några veckor nu. Har gjort en lista med nedräkning till jullovet, jag kunde bara inte låta bli :P

I dag kom en stooor fet katalog till mig. Från Linköpings universitet så det känndes inte speciellt intressant! Tycker det är lite udda att det kommer till oss redan, jag går trots allt bara tvåan & har just kommit tillrätta på min inriktning & då tycker man att vi ska börja fundera över nästa steg. lite väl fort om ni frågar mig!

Ha en überbra kväll allihopa!

Hiss & Diss




  • I dag är det en sån dag då allt faller på plats!

  • Jag har klippt mig

  • Det är bara 1 månad & 2 dagar kvar till julafton vilket innebär att det är prci 1 månad till jullov! Shit, vad fort det har gått :)



  • När jag klippte mig snodde nån mina vantar, så jag fick gå hem utan!

  • Det är kallt fast termometern bara visar - 10, det känns som om att det ska vara minst - 15!!

  • Jag har inga pengar på mobilen, men snart så :)

  • Plugglistan kan göras lååång i några veckor framöver, men det är bara bita ihop & jobba på!



Måndag

Är något så grymt glad i dag! :D Klarade allt på körningen & livet bara rullar på :) Har däremot nyss skrivit klart en extremt låååång göralista för kvällen. Här kommer den:

  • Förbereda tyskaprat
  • Göra bort tyskauppsatsen
  • Trafiken till morgondagens körning
  • Blogginlägg (ett till som kommer senare)
  • Gå & handla & fylla på mobilen! :)
  • Engelskaöversättningen
  • Samhällsplugg

Lär hinna typ hälften, men det får jag ta! Bäst att jag sätter igång.
Ha en superkväll alla ni som INTE har plugg & annat skit!

Söndagkväll :)

Då var söndagen här igen, känns som det aldrig blir något annat än söndag nu för tiden. Mensenaste månaden har söndagarna inneburit min enda lediga dag på veckan & lika så denna vecka! Jobbade i går, det gick faktiskt fortare än det brukar. Men som vanligt lyckades jag göra något omöjligt! Sist spillde jag ut knappt en halvliter vatten på golvet & i går så lyckades jag öppna en pepparkaksburk på bandet så det for ut pepparkakor över hela skiten! inte roligt, kommer nog inte kunna äta pepparkakor på ett tag, men eftersom det snart är jul så kommer det nog gå över rätt fort i alla fall ;)

I dag så blev det en sväng till Kåbdalis för att hämta brorsan & Max. Hade ränkt läsa engelskaboken på vägen dit, men så blev det inte! Pratade med mamma & lyssnade på radio istället, MYCKET roligare. Hade nu tänkt genomföra det omöjliga, låta plugget vila en hel helg! Kanske läser engelskaboken med det är nästan så att det inte räknas :p
NU ska jag däremot fixa med kusin Hedvigs julklappp :)


Förra julen någon gång :) Shit vad mörkt hår jag hade :o
Du betyder i alla fall oerhört mkt :D


tjalalalalala!

Tänkte bara säga att jag har helg nu! :D

Min dag!

En helt vanlig dag i mitt liv! Läs & njut :)

06.20 Väckaren ringer för första gången, jag trycker på snooze!

06.40 Släpar mig upp & in i duschen

07.30 Äter frukost

07.55 AC kommer & det bär av till skolan, bara -10 grader i dag.

08.10 Plockar ut plastsvärdet som Ida Lagerlöf la in i mitt skåp i går kväll (hon har förövrigt en underbar storasyster)

08.20 Den väldigt seriösa & pigga tyskagruppen bestämmer sig för att börja med tyskan.

09.20 Tyskan klar, matte nästa!

09.35 Lämnar matten utan att ha hunnit öppna boken. Springer ner till körskolan & gör sen samhället osäkert genom att sätta mig i bilen & börja övningsköra.

10.30 Tillbaka på skolan igen, glad över att inte kört över nån! Orkar inte gå på matte i 10 minuter så jag sitter i fönstret & väntar....

10.35 Svenska.....

11.37 Svenska slut, springer till lunchen & får ta mat till Caisa oxå eftersom hon sitter & vaktar ett långbord. Funderar på om folk tyckte jag skulle äta mkt, 2 brickor & 4 hamburgare.....

12.30 Tidshistoriens tråkigaste/roligaste info & layout börjar!

13.30 Vi hör vaktmästarn säga nått om godis när han pratat med lärarkatarina.

13.35 Klassen får godis av Katarina :)

13.45 Klassen får sockerattack & alla börjar skratta!

14.00 Lektionen slut & dagens höjdpunkt inträffar:

Caisa : Hur många kanaler finns det på den där TV:n?
Katarina: Alla!
Caisa: Åh, har den MTV?
Katarina: Nej, men 1:an, 2:an & 4:an.

14.05 Tjejerna i klassen bestämmer sig för att få i sig lite mer socker & beger sig därför till dollar :)

14.50 NK, vi sitter & väntar på läraren "unga fröken Alice" i en kvart! En annan lärare hinner till & med börja undervisa....orkar inte skriva vad som egentligen hände.

15.50 Skoldagen är slut & jag sätter mig i entren för att vänta på min naturkompis AC som såklart slutar lite sent, dom är ju naturare ;)

17.10 Städar bort lite skor i hallen

17.15 Äter middag, rester, MUMS!

18.40 Blir hämtad & åker till kyrkan

19.00 Någon form av konsert med samisk musik börjar i kyrkan.....

20.05 På väg hem igen

20.15 Fixar ny musik till mamma, hon är tydligen less musiken i bilen som vi bara har haft i typ 2 år.

21.00 Skriver blogginlägg till mina underbara läsare, typ 3 stycken! Men ni är fortfarande underbara!

Ha en bra kväll! Hoppas jag inte har glömt något från idag i så fall, posta en kommentar! :)
kramar

ÖPPET HUS!

Sitter nu här, vid datorn & har just fixat lite med min redovisning för i morgon :)
Men det är i kväll det händer (elr nå i den stilen ;)) Det är öppethus på sandbacka!!!! Vi ska vara nere på so & prata om hur bäst ekonomi är! Så det är bara kika förbi & sno lite av vårt godis om ni känner er sugna :)


Våra superfina namnlappar! Det käns ju verkligen nödvändigt att det står att vi är elever....

Ha en bra kväll!
kramar

Måndag - första dagen på en härlig vecka!

För i veckan är det inga prov, så nu lovar jag att det inte blir något prat om det!
Har just gjort klart lite bilder från bodöresan som vi ska vi på öppethus på onsdag :) Det blir säkert superbra.
Det har inte hänt så mycket i dag, en vanlig skoldag helt enkelt. På ekonomin fick vi förbereda lite inför onsdagkväll, bara för att vi är så grymma! :) Men det ledde i & för sig till läxa.....men vi skulle bara läsa typ 4 sidor i boken, så det känns inte så farligt.

I kväll måste jag ta tag i trafiken oxå! inte okej...
Hoppas det har varit en bra måndag!
kramar

FARSDAG <3

Nu är jag äntligen klar med mitt gräsö! Det känns så underbart skönt just nu! :D Snart har jag gjort allt som jag skrev upp att jag skulle göra under lovet, bara 1 vecka sen! Fast jag är inte sen med nån inlämning. Men trafiken ligger jag lååång efter. Så det blir eftermiddagens måste. Lite ska jag i alla fall försöka orka med.

Sen är det ju farsdag i dag! Vi har inte grattat pappa än eftersom brorsan har varit i kåbbe & han har paketet! Så vi ska fira lite i kväll. Snart blire att hjälpa till med maten & sen blir det nog en promenad bort till kyrkogården.

I morgon början veckan om igen & det känns alltid lika deprimerande!
Ursäkta om stavningen kanske inte blev den bästa i dag, men det har blivit några timmar framför datorn med skrividet i dag. Har även hunnit med att skriva brevet som ska skickas till tyskland, känner mig riktigt duktigt just nu :)

Skriver förmodligen i morgon, vi har inte så mycket i veckan :o
kramar

HELG :D

Tog bort den gamla bloggen i går kväll, känns ändå lite sorgligt på något vis. Fast jag har ju den nya :) Har gjort bort geografiprovet, så skönt :) Så nu är det bara att luta sig tillbaka & njuta av att det är helg. Måste visserligen göra lite grejs i helgen, men det får vänta! I dag hade jag tänkt baka en kladkaka som man sen kan äta när man myser framför tv:n :) Lär somna titidgt i kväll, det känns som om jag skulle kunna lägga mig & sova nu ;)

Nu ska jag se om vi har allt hemma så att jag kan baka, sen blir det nog en stund framför tv:n elr sängen :)
kramar

NU NI!

Så nu sitter jag har, vid skrivbordet igen! Har slagit på lite musik, MELISSA HORN är lätt den bästa pluggmusiken. Det går bara bra med den helt enkelt :) Har dragit på mig pyjamasbyxorna & farfars gamla norgetröja, så nu ska jag snart bege mig på min "efterlängtade" date med geografiboken! Men jag ska lära mig det här & äga ut provet i morgon :D

Redovisning på ekonomin i dag, det gick bättre än jag trodde det skulle gå! Tors redovisning var helt klart bäst, det finns ingen tvekan, skrattade gjorde vi då i alla fall (:

Vet inte varför jag skrev så där i rubriken, det bara blev så, så nu vet ni!

Ha en bra kväll, hoppas ni har roligare dater än geografiboken ;)
kramar

KLAR!

Nu är jag klar med allt inför redovisningen i morgon, hoppas det kommer gå bra :) Men det känns som det & då brukar det bli så :)

Måste sätta mig & kolla tyskaläxan nu, har läxförhör direkt på morgonen, sen blir det att läsa igenom geografin & sen direkt i säng! Man vill ju inte vara trött på skolan, för det har jag ju aldrig varit förr ;)

Tänkte bara vara duktigt & skriva några rader & nu är det gjort! Sry om det blir extremt tråkiga inlägg ju nu, men det kommer bli bättre, jag lovar!:)

kramar

19:03

Hej på er alla glada där ute!
Här är allt toppen, hur är det hos er?
Vet inte vad som hände, jag fick en massa energi och känner mig väldigt uppåt :D det är aldrig helt fel. Snart ska jag ut i kylan igen & bege mig på massage. Ska bli underbart skönt! :)

I morgon ska jag & mamma en sväng till Piteå, jag ska på rutin hörselkoll, jag har lite nedsatt hörsel vilket gör att det ska kollas varje år så att det inte blir sämre, för det vill jag ju inte!





Bilder från förra året, här hade saker & ting börjat vända & snön hade börjat smälta, det känns ganska långt bort nu!

Har nog glömt att säga hur kallt det är här i dag, -17 grader när jag klev upp i morse & jag kan lugnt meddela att det inte är speciellt mycket varmare nu! Så nog har jag anledning att gruva mig för att gå ut alltid ;)

Ha en bra kväll!
kramar

Back to school!

Jaha, då var man tillbaka på skolan igen! Det händer inte så mycket idag, bara vanliga lektioner. Just nu sitter vi i datasalen & försöker göra bort lite jobb, det går inte så bra för oss ;) Just nu: blogg & facebook!

I kväll blir det massage & såklart en massa plugg. Känns inte så lockande just nu, men jag vet ju att det lönar sig sen så då känns det inte lika farligt.

Nu ska jag kanske vara duktigt & göra nått i alla fall!
kramar

109

Ja, så många bullar blev det tillslut! & efter yttligare lite tid i köket är nu mina ben halvt döda. Så nu passar det perfekt att sitta lite framför datorn & .......just det plugga! Visst blir ni förvånade?
Det låter kanske som att jag plugar non stop, men jag har en tendens att hamna på facebook när jag ska vara duktigt & jobba, därför tar saker & ting lite tid....

Så därför ska jag nu fortsätta, gräsö får vänta lite först blir det att göra klart engelskaglosorna så att jag känner att jag kan avsluta något! :)

Ha en bra kväll & räkna inte med att jag kommer blogga så mycket i veckan!
kramar

solen skiner & himlen är blå, vad det är skönt att leva då.....

Det kommer bli många inlägg i dag, det kan jag lova er :) Bullarna är just nu på svalning på altanen & jag passar på att äta lite innan  jag måste packa in alla bullar i påsar. Har inte riktigt räknat än, men över 100 blev det då :D Sen har jag inget val längre, då är det bara sätta sig med gräsö innan jag tar uppehåll igen & ställer mig i köket & lagar mat, det känns som  jag gör vad som helst för att slippa plugga i dag ;) Men nu måste jag bita i det sura äpplet & göra klart det här, annars kommer det inte gå så bra.... :)

BTW. Solen skiner & himlen är blå, det ser hur underbart ut som helst, tills mat tittar på termometern, -8 grader. Nu är vintern verkligen här för att stanna! Men det är bara att vara glad så länge solen orkar skina :D

Ha en fortsatt bra dag & glöm inte att läsa tidigare inlägg & KOMMENTERA!!

kramar

Måndagmorgon

God morgon :) Antar att de flest är tillbaka på skolan/jobbet efter en härligt lov! Men inte jag eller rättare sagt, inte någon på sandbacka. Vi är nämligen lediga i dag för att lärarna är på kurs. Så grymt skönt, speciellt när man har en jobbhelg i ryggen. Men inte sover jag för det, måste ju orka upp i morgon också. I dag blir det lite bullbak & efter det är det bara sätta sig & plugga lite :) Har bestämmt mig för att jag minsann ska bli klar med den här jäkla uppgiften!

Bilder på lite bullar kommer nog senare, men man vert aldrig med mig ;)
Ha en bra måndag!
kramar

Söndag, igen!

Tror ni jag orkade förbereda något inlägg? Inte det, tänkte som vanligt att jag hinner nog skriva i morgon i alla fall. Men såklart hann jag inte det.

Det hände i alla fall inte nått intressant i går, jobbade, var till kyrkan, for hem & åt & sen hyrdes det film & jag halvsov i soffan tills jag gick & la mig. Så ni missade inte så mycket ;)

I dag så blir det jobb igen, börjar 12 & stänger igen butiken 20.00 i kväll. Sen blir det hem & slänga sig i soffan elr så inte. Förmodligen blir det att plugga. Men lyckas alltid skjuta upp allt till sista dagen på lovet! Men som tur är så är vi lediga även måndag :) Men då har jag planerat att baka lite bullar. Det brukar bli uppemot 100 stycken men det lyckas alltid bli slut så fort, förstår inte hur det går till.... ;)

Nu ska jag kanske vara duktigt & skriva lite på gräsö. Längtar tills den här uppgiften är över! Den är helt okej & ganska rolig ändå med det är så segt.

Ha en bra söndag allihopa! :D
kramar

Lill-lördag

Det heter tydligen så, enligt mamma :) Eftersom det är som söndag i morgon så är det som lördag i dag. & det märks, öppettiderna på ica är ändrade så jag börjar jobba 3 istället för 5, men det kan jag ta eftersom jag får sluta 6 istället för 8 :) Plus att jag får sova i morgon & öppna 12 istället för 9, dom 3 timmarna är otrolig viktigt :D

Just nu håller jag & mamma på att byta gardiner i hela huset, full fart med andra ord ;) Fats nu tog vi en paus för lite datanördande elr rättare sagt så behövde mamma kolla mejlen så jag passar på att blogg lite. Snart blir det väl förmodligen mat & sen börjar vi tagga för jobbhelg.

I morgon blir det kyrkan eftersom det är allhelgona, kommer få mer eller mindre springa dit eftersom det börjar samtidigt som jag slutar. Önskar verkligen att jag var 18 & hade körkortet, men det är bara gå på. SKa väl passa på att förklara att vi inte brukar gå i kyrkan, men mamma sjunger i kören & en nära släkting har avlidit under året så därför ska vi dit. Efteråt blir det i alla fall hem för att äta & mysa kvällen lång :)

Funderar på om jag vågar börja använda den nya funktionen som kommit hit till blogg.se. Man kan tydligen sätta en tid när ett nytt inlägg som man förberett ska publiceras. Kanske ska prova det i helgen eftersom jag sällan orkar blogga när jag jobbar :p Vi får se :)

På måndag är vi alla fall lediga eftersom lärarna ska på kurs, det gillar vi :) Så för mig blir det nog bullbak :D & förmodligen plugg :s


En bild från Bodö, tjejerna i klassen :)<3

Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma! Vi hörs :)
kramar

Så sant som det var sagt....

Blev helt såld när jag hörde den här låten & verkligen lyssnade på texten. Så rätt!! Ni som verkligen känner mig förstår...


MELISSA HORN - SEN EN TID TILLBAKA

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt I allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom

Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt I allt så ska man vara sann

Jag har ändrat I mitt rum, köpt nya möbler

Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst

Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag

Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat I mitt rum, köpt nya möbler

Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär

Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat I mitt rum, köpt nya kläder

Och samlat damm på min gitarr
Men I vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat I mitt rum, köpt nya möbler

Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/m/melissa_horn/#share

Dag 4

Det blev inget inlägg i går, mådde inte så bra på eftermiddagen/kvällen så det var inte riktigt läge att sätta sig framför datorn. Men nu mår jag mycket bättre igen & känner verkligen för att göra allt jag måste ha gjort innan lovet är slut *host*.

Det blir lite gräsö nu i alla fall, så får vi se vad vi hittar på sen :) Kanske lite film, vet vem. Nu ska jag vara duktig & sätta igång, har skjutit upp det hela lovet & nu jobbar jag dessutom helgen så jag har ingen val längre.

Ha en bra dag!
kramar

Dag 2....

....tillbringar jag i Luleå & på sunderbysjukhus! Det är rutinbesök med bror min som står på schemat & nyss var vi på invägning & mätning. Det blev goda nyheter, JAG ÄR FORTFARANDE LÄNGRE! :D
Vi har redan varit på stan, men efter sjukhuset blir det en sväng på wikamöbler, min absoluta favoritaffär, jag hittar alltid nått & det brukar bli dyrt.....men vi får se om det blir nå i dag ;)
När jag kommer hem är det av till olivia för lite spökhistorier & skräckisar, får en känsla av att jag vill ha skjus hem....kommer förmodligen inte våga gå hem elr sov sen :p
Sitter på sjukhusets datorn trots att min alldelles egna ligger här bredvis mig, men den är på laddning, hade nämligen se på film på vägen hem också. Jag  gjorde det nämligen påvägen hit & nu låter det som att min käre bror vill titta med mig också, frågan är bara vilken film det blir. Jag har ju som en förkärlek till kärleksfilmer men då kommer det nog vilda protester från en viss person :p

Nu ska jag vara duktig & sätta mig & läsa i min engelskabok vars film jag såg på hitvägen :) Ni kan ju alltid gissa vilken det är....

Ha en bra dag & släng gärna in en kommentar! :)
kramar

Första dagen på lovet...

...kommer förmodligen tillbringas framför tv:n & datorn :) Känner inte taggen för att fara ur, bara tanken gör att man ramlar. Det är nälingen sjukt isigt här i arvids i dag, vilket inte känns speciellt kul. Blir kanske att göra bort lite saker som jag måste göra i veckan. Lite bra att få det gjort så slipper man tänka på det resten av lovet. :)

Sitter just nu & skriver dagbok från bodöresan & det är sjukt så mycket vi hann göra egentligen, men om vi inte hade ätit hela tiden hade vi säkert hunnit med mer ;)

Nu ska jag vara lite smått taskig, men ändå snäll & gå & väcka bror min. Han kan ju inte sova när mamma kommer hem på lunch om typ en timme, det duger inte!

Ha en bra dag!
Kramar

RSS 2.0